Fremgangsmetode

Udskriv

Forvarm ovnen til 150 °C og smør silikonebageform (28 x 22 cm) med smør.
Varm chokolade, smør, farin og fløde i en tykbundet gryde ved lav varme, til chokoladen er smeltet og blandingen er glat. 
Slå æggene ud i en stor skål og pisk chokoladeblandingen sammen med æggene.
Hæld chokoladeblandingen i formen og bag terrinen i 45 min. Sæt terrinen i køleskabet og lad den køle helt af. Udstik med en cylinderform små runde stykker kage.  
Blend risengrøden i en foodprocessor til en glat konsistens.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Varm hindbærsyltetøjet i en gryde ved lav varme. 
Tilsæt husblassen med det vand der hænger ved og smelt det. 
Vend husblas/hindbær med risengrød, appelsinskal og flormelis, og lad blandingen hvile i 5 min. Hæld grødblandingen i en plastsprøjtepose og sprøjt toppingen oven på chokoladeterrinen. Lad den sætte sig på køl.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Chokoladeterrin

Topping

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.