Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Skær spidskålen i tynde strimler og hak koriander fint. Bland chili-flager, limesaft og revet limeskal, olivenolie og flagesalt sammen. 

Bland ketchup sammen med stødt koriander, spidskommen og sort peber.  Skær salatløg i tynde både. Rist pølsebrød i ovn ved 180 °C i 5 minutter. 

Steg pølserne på en pande i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennemstegt og har en brunlig grilloverflade. Anret pølser i varme pølsebrød toppet med krydderketchup, koriander-og spidskålssalat og salatløg. 

Servér straks.

Tips

Server med tynde skiver af friske jalapeños for ekstra smag.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Spidskål-koriandersalat

Krydderketchup

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.