Fold sandwichwrappen ud og læg 6 skiver ventricina på. Drys med parmesan og fold sandwichwrappen sammen igen. Rist paninien i en klaprister, til osten er smeltet og brødet er sprødt.
Blend avocado, olivenolie, citronsaft og hvidløg med en stavblender eller thermomixer til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. en dråbe grøn frugtfarve, hvis cremen skal holde et par dage.
Skær i passende bidder og top med avocadocreme og semi-dried tomater.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.