Afpuds mørbraden og skær den i 10 lige store pæne bøffer.
Pil og halvér løgene. Steg dem på skærefladen ved lav varme ca. 15 min. til de er møre og let brændte på skærefladen. Steg champignonerne i lidt olie ved god varme sammen med timian, til de er gyldne. Tilsæt fløde og kog 4 min. til saucen er tyk og reduceret. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Rist brødene sprøde og anret mørbradbøffen midt på brødet. Pynt med løgskåle samt champignonsauce og karse.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.