Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Kog nudlerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og afkøl nudlerne. Skær peberfrugt og spidskål i fine strimler. Snit forårsløgene i tynde skiver. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. 

Tilbered frikadellerne i ovnen ved 200 ℃ varmluftsovn i ca. 10 min. Vend dressingen med nudler, spidskål og peberfrugt. Fordel de lune frikadeller på 10 træspyd og portionsanret dem med nudelsalaten.

Drys retten med snittet forårsløg, sesamfrø og masser af frisk koriander.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.