Fremgangsmetode

Udskriv

Skræl og skær 100 g af rødbederne i tern. Vend  rødbedeternene med eddike samt salt og peber. Kog resten af rødbederne møre i vand. Smut skindet af dem og skær dem i tern. Vend de kogte rødbedetern med de rå tern. Pisk olivenolie, sennep og akaciehonning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med de gule beder og æbletern. Lige inden servering vendes tataren med de gule beder i tern.

Blend 1 dl græsk yoghurt med løvstikken, til den er helt grøn. Bland med resten af løvstikken og smag til.

Steg medisteren ved lav varme, til den er gylden og gennemstegt, ca. 10 min. Anret rødbedetataren i bunden af en tallerken eller skål sammen med én medisterpølse. Fordel løvstikkecremen og pynt med kørvel samt tynde skiver af bolsjebeder. Servér med rugbrødscrountoner.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Løvstikkecreme

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.