Fremgangsmetode

Udskriv

Kog eddike og sukker op på en pande. Tilsæt de gule beder og rosmarinkviste, lad det koge ind under omrøring – ca. 1 min. Kom de gule beder i et ovnfast fad og vend dem med rapsolie samt salt og peber. Bag dem møre midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 min. Varm leverpostejen efter anvisning på emballagen.

Skyl tranebærrene og rist dem i olien ved kraftig varme i ca. 1 min. Skru ned til jævn varme, drys med sukker og rør i ca. 2 min. eller til bærrene begynder at gå i stykker.

Vend tranebærrene sammen med bederne. Anret leverpostejen i midten af fadet med beder og tranebær omkring. Drys med rosenpeber og servér fadet rygende varmt og med rugbrød til.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.