Bag knoldselleri hel i ovnen ved 200 °C i ca. 2-3 timer til den er helt mør. Afkøl og skær i ens tern på 2 x 2 cm. Skær bladselleri i tynde strimler på enten mandolin eller med tyndskræller, og læg strimlerne i rigeligt isvand i et par timer.
Skær rugbrød i tern, rist ternene sprøde i lidt olie og afdryp på fedtsugende papir.
Anret ovenpå den tynde skive leverpostej. Pynt med urter efter sæson.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.