Vend æble og fennikel i en marinade af citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber.
Lad det trække et par minutter og bland med spidskål samt granatæble.
Drys godt med hakket persille og server.
Salaten bliver kun bedre af at stå nogle timer på køl.
Opvarm lasagnen efter anvisning på emballagen. For at sikre, at pastapladerne bliver al dente, er det vigtigt, at lasagnen opvarmes til en centrumstemperatur på minimum 76 ºC.
Lasagnen bør altid hvile i 2 min. inden servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.