Fremgangsmetode

Udskriv

Pak kambenene godt ind i alufolie. Grill dem i 2 timer ved indirekte varme, indtil de er møre.
Snit spidskål fint. Kog majskolber i cirka 20 minutter. Skær majskornene af kolben. Snit forårsløg fint på skrå og rødløg i tynde både. Snit chili fint. Rør chilisauce, mayonnaise, limesaft og -skal sammen. Bland spidskål, majskorn, forårsløg, rødløg og chili sammen med dressingen. Smag til med salt og peber.
Skær kartofler i både og kom i en stor skål. Tilføj olivenolie, paprikapulver, flagesalt og 5 knuste fed hvidløg og bland det hele godt sammen. Kom kartoffelbådene i en bradepande og tilbered dem i ovn ved 200°C i ca. 30 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
Anret kødet sammen med mexikansk coleslaw og sprøde kartoffelbåde og servér.

Tip:
Du kan også tilberede dine kamben i ovnen ved 175 °C i ca. 2-3 timer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Coleslaw

Kartoffelbåde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.