Steg kødet efter anvisning på emballagen. Lad hvile i 10 minutter, inden det skæres i skiver.
Snit fennikel, æble og bladselleri tyndt på et mandolinjern og vend dem sammen med speltkernerne. Rør æblecidereddike, rapsolie, sennep og honning sammen. Smag til med salt og peber.
Kog polentagryn i 1-2 minutter under konstant omrøring. Rør parmesan og salvie i og smag til med peber. Fordel blandingen i en passende form beklædt med bagepapir. Glat overfladen med en paletkniv og stil på køl i ca. 2 timer. Skær den faste polenta i passende stave efter ønske og vend dem i polentagryn, så de er dækket med et tyndt lag gryn over det hele. Steg fritterne sprøde i varm olie ved 180 °C indtil de sprøde og gyldne. Anret råkostsalaten og hæld dressingen over. Drys polentafritterne med en smule salt og servér med det samme til skiver af kamfilet og råkostsalat.
Tip:
Speltkernerne kan evt. svitses med lidt tamari soya, inden de blandes i salaten.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.