Fremgangsmetode

Udskriv

Stikkelsbær-relish

  1. Kog sukker, æbleeddike, peberkorn og timian op i en gryde. 
  2. Tilsæt stikkelsbær og finthakket løg og kog op under låg. 
  3. Tag straks fyldet op og jævn lagen med maizena til en tyk masse. Smag til med salt. 
  4. Tag gryden fra varmen, tilsæt fyldet til lagen og lad relishen køle af.

Sprøde skalotteløg

  1. Varm kærnemælk op, til den skiller. Sigt forsigtigt vallen fra og sæt den på køl. 
  2. Del løgene på langs og skil lagene ad til ”skåle”. 
  3. Marinér løgene i valle 1 time på køl. 
  4. Pisk æggehvide, hvedemel, salt og peber til en tyktflydende masse. 
  5. Spæd evt. til med valle, hvis den bliver for tyk. 
  6. Vend løgene i æggehvidemassen og derefter i panko. 
  7. Frituresteg direkte eller frys til senere brug.

TIP: Stikkelsbær-relish smager bedst efter 24 timer på køl.

Purløgsmayonnaise

  1. Snit purløg fint. Varm olie til 50 °C, hæld den over purløgene og blend i 2 minutter. 
  2. Sigt olien igennem et kaffefilter og lad den stå natten over på køl.
  3. Hæld alle dele i en skål (sørg for at evt. væde fra den sigtede purløgsolie ikke kommer med).
  4. Blend i 1-2 minutter til massen får en flødeskumslignende konsistens. Tilsæt lidt neutral olie, hvis den bliver for tynd, og pisk til ønsket konsistens.

Bagte cherrytomater

  1. Vask cherrytomaterne og prik dem 2-3 gange gennem skindet. 
  2. Gnid dem med flagesalt og timian og bag i ovn ved 120 °C i ca. 30 minutter.

Servering

Steg burgerbøffer efter anvisning og lun burgerboller. Saml burgerne med rucolasalat og servér straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Stikkelsbær-relish

Sprøde skalotteløg

Purløgsmayonnaise

Bagte cherrytomater

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.