Fremgangsmetode

Udskriv

Langtidsstegt over nat: 

Rids sværen som ønsket. Indstil ovnen til 75 °C og steg kødet i en gastrobakke natten over i ca. 15 timer. Skru derefter ovnen op på 225 °C i ca. 20 min. for at få sprød svær. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering. 

Skær top og bund af gulerødderne og del dem på langs. Vend stykkerne i lidt olie. Forvarm ovnen til 260 °C. Læg gulerødderne med skærefladen nedad på en stegeplade og steg dem i 5-6 min. eller til de begynder at blive sorte. Sørg for, at ovnen er forvarmet korrekt - for står gulerødderne for længe, bliver de bløde. Klargør krydderurterne og vend de afkølede gulerødder heri. Smag til med salt og peber og servér. 

Kog eddike og sukker op. Skær rødløgene i både og hæld den varme lage over. Kog perlespelten og køl ned. Skær skanken fra, læg sværene til side og skrab kødet af med en kniv. Hak kødet groft og vend det sammen med perlespelten. Kom de syltede løg i sammen med spinat og smag til med salt og peber. Pynt med basilikum og svær.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Foods
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.