Steg baconstykkerne gyldne, læg dem til side og steg løg og hvidløg til løgene er klare. Tilsæt bacon, gulerod, kartoffel, peberfrugt, paprika og kommen og steg endnu et par minutter, til paprikaen er let ristet. Kom tomat og bouillon ved og bring det hele i kog.
Lad det simre 10 min., tilsæt spicy beef chunks og kog endnu 5 min., til grønsagerne er møre og suppen kogt godt igennem.
Smag til med salt og peber og servér suppen rygende varm drysset med hakket persille samt en lille skefuld creme fraiche på toppen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.