Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt ingefær, gulerødder, selleri, kartofler og løg. Sautér grøntsagerne, til de har fået lidt farve. Hæld bouillonen på og lad suppen simre i ca. 25 min. eller til grøntsagerne er helt møre. Tilsæt citronsaft og citronskal til suppen. Blend suppen helt glat med en stavblender og hæld fløden i. Kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.
Vend rugbrødet med olie og havsalt og fordel det på en bradepande med bagepapir på. Bag det sprødt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min. Rist blodpølseternene sprøde på en varm pande i lidt smør.
Anret suppen med blodpølse - og rugbrødstern og drys med frisk kruspersille.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.