Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Sæt revelsbenene i en stegepose i ovnen ved 80-100 °C i 8-10 timer.

Køl dem ned og skær benene af. Skær kødet i tern og læg dem i et ovnfast fad.

Kog soja ind med brun farin, chili og ingefær til en tyk glace. Fordel glacen over de stegte tern og lad dem glasere færdig i ovnen ved 200 °C i 5-7 minutter.

Top af med tangsalat og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.