Flæk gulerødderne på langs og skær dem i meget skrå lange skiver.
Skyl perlebyg i koldt vand.
Steg løgene i lidt olie ved middel varme, til de er møre men uden at de tager farve.
Tilsæt perlebyg samt halvdelen af timianen og varm det godt igennem.
Kom bouillon ved og lad det simre under låg i 10 min.
Steg gulerødderne i lidt olie sammen med timian og revet citronskal, så de stadig har et godt bid. Kom gulerødder og ham stamps ved perlebyggen og damp endnu 5 min. under låg.
Smag til med citron, salt og peber og servér drysset godt med persille samt timian samt med brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.