Fremgangsmetode

Udskriv

Blend alle ingredienserne til rødbedehummus i en foodprocessor til glat konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Vend de gule beder med løg, olie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og peber. Fordel blandingen i en gastrobakke og bag dem i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 40 min., til de er møre. Vend de stegte beder med det sidste æbleeddike.

Varm frikadellerne i ovnen. Smør rugbrødsskiverne med rødbedehummus. Skær frikadellerne i halve og fordel dem på brødet. Pynt med syrlige beder og skovsyre.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rødbedehummus

Syrlige beder

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.