Fremgangsmetode

Udskriv

Gnid sværen grundigt med salt. Stik laurbærblade ned mellem sværene og krydr med peber. Læg stegen i en gastrobakke og steg den ca. 1,5 time ved 220 °C til en kernetemperatur på 62 °C. Lad kødet hvile inden udskæring.

Rør alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen og smag til. Stil dressingen på køl indtil servering.

Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække med saltet på i 1 time. Bring eddike, vand, sukker, fennikelfrø og peber i kog i en gryde. Lad lagen køle af. Skyl agurkeskiver let i koldt vand og kom dem i et rengjort glas. Hæld lagen over og lad agurkerne trække færdigt på glasset. Kan med fordel laves dagen i forvejen.

Bring æbleeddike, vand, akaciehonning og rosenpeber i kog i en gryde. Tilsæt rødkål og tag gryden af varmen. Lad rødkålen køle af i lagen.

Skær flæskestegen i skiver. Smør de ristede brødskiver med sennepsdressing og læg en skive flæskesteg ovenpå. Pynt med syltede agurker, rødkål, friske æbleskiver og syltet majroe. Drys med karse og servér straks.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sennepsdressing

Syltede agurker

Syltet rødkål

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.