Forvarm ovnen til 225 °C og steg kødet en gastrobakke i ca. 1 time.
Kernetemperaturen skal være 65°C o sværene sprøde.
Kom alle ingredienserne i en gryde undtagen tranebær.
Tilsæt en smule vand.
Bring kompotten i kog og lad den simre i små 30 min ved lav varme.
Tilsæt tranebær og lad simre i 10 min.
Vend fennikel, spidskål, forårsløg, sennep, honning og mayonnaise nænsomt sammen.
Smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver og tilbered flæskestegssandwiches med gode skiver lun steg, kompot og fennikelsalat. Drys med kerner og nødder.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.