Gnid sværen godt med salt, så det kommer ned imellem sværene, og krydr med peber.
Læg ribbensstegen i et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 200 °C i 1¾ time.
Halver pærerne, fjern kernehus og skær dem i små tern eller mindre stykker.
Kom pærestykkerne i en gryde sammen med sukker, vand og sennep.
Bring det langsomt i kog og lad det simre til pærerne er møre og væden næsten fordampet.
Smag til med honning og chili og afkøl.
Vend fintsnittet fennikel i en marinade af citronsaft, citronskal, olie, salt og peber.
Lad det trække mindst 15 min.
Skær kødet i skiver og anret på brødet. Top med syltet pære samt fennikel og servér.
Tip: Perfekt at servere både som kold og varm ret.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.