Fremgangsmetode

Udskriv

Varm olien på panden og steg bacontern i 3-4 minutter til den er sprød. Tilføj mandlerne og rist dem gyldne. Fjern fra panden og kom blandingen i en bradepande.


Rist blomkålsbuketterne på panden i det resterende fedtstof indtil buketterne tager god farve, ca. 8 minutter. Tilsæt timian og bønner og vend nænsomt rundt i panden.
Tilsæt ricotta og fløde og lad simre så ricottaen opløses. Tilsæt evt. en smule vand, hvis nødvendigt. Smag til med salt og peber. Vend med hakket persille.


Hæld blomkålen i et passende fad og drys med panchetta og mandler. Pynt evt. med friske kviste timian. Servér med sprødstegt medister.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.