Skær baconskiverne i mindre stykker af ca. 3 cm. Steg dem til de er gyldne og sprøde og læg dem på fedtsugende papir. Lav en opbagt sovs af smør, hvedemel og mælk. Pisk osten i og smag til med salt og peber. Lad saucen simre ved svag varme under omrøring. Steg squash og løg i baconpanden ved jævn varme i 2 minutter. Tag panden af varmen og tilsæt tomater. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Vend det hele sammen og anret det i et fad – gem halvdelen af baconen til pynt. Pynt med bacon og basilikum og servér straks.
Pynt med basilikum
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.