Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Skær champignonerne i mindre stykker og rist dem på en tør pande. Snit forårsløgene i skiver på skrå. Lun vandet og opløs gæren heri. Tilsæt olie, sukker, salt, krydderi og mel. Ælt dejen godt igennem, så den bliver smidig og elastisk, og lad den hæve tildækket og lunt ca. 1 time. Bred dejen let ud på et bord eller et skærebræt og fordel champignon, forårsløg og chorizotern herpå. Slå et æg ud ovenpå, og hak dejen sammen med grøntsager og kød.  Anvend med fordel et stål-hakkejern.

Hak vilkårligt indtil grøntsagerne er godt fordelt i dejen. Det ser lidt ”skilt” ud, men det er helt korrekt. Anvend samme hakkejern til at portionere en passende mængde dej til boller, og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Del baconskiverne på midten og placér en halv baconskive hen over dejen. Lad bollerne hæve tildækket ca. 30 minutter. Bag i ovnen ved 190 °C i 16-17 minutter.

Afkøl på en bagerist.

Tips

Fyldet kan varieres i en uendelighed, ligesom de kan toppes med solsikke,- eller græskarkerner ovenpå baconskiven.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dej

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.