Fremgangsmetode

Udskriv

Syltede rødløg

  1. Kog sukker, æbleeddike, timiankviste, laurbærblade og salt op i en gryde og lad lagen køle.
  2. Skræl og snit løgene i tynde skiver, hæld lagen på og lad løgene trække på køl i 24 timer.

 

Parmesan-mayonnaise

  1. Pisk æggeblommer, sennep, og hvidvinseddike og salt i 1-2 minutter. 
  2. Tilsæt olie i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens. 
  3. Tilsæt parmesan og evt. lidt vand, hvis mayonnaisen er ved at skille.

Servering

Saml burgerne i briocheboller og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede rødløg

Parmesan-mayonnaise

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.