Fremgangsmetode

Udskriv

Kom rødløg, sukker, hvidvinseddike samt salt og kværnet peber i en gryde.
Kog kompotten i ca. 10 min. og lad den derefter køle af. 
Rist svampene på en meget varm pande i lidt olie. 
Lad dem køle af og blend dem fint i en foodprocessor. 
Vend de blendede svampe med mayonnaise og smag til med lidt salt.
Bland spidskål med grov sennep og lad det trække lidt tid på køkkenbordet. 
Steg bøfferne på en pande i lidt smør og drys med salt og peber.
Lun burgerbollerne i ovnen og flæk dem.
Smør dem svampemayonnaise og fordel spidskål på underbollerne.
Læg bøffer på og top op med rødløgskompot. Læg ”låget” på og servér med sprøde kartoffelbåde og ekstra svampemayonnaise.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.