Flæk kyllingefileterne til flade bøffer. Drys med paprika, salt og peber og panér i mel, æg og pankorasp. Steg fileterne i smør ved jævn varme i ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Steg kyllingebaconskiverne i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde. Lun burgerbollerne og flæk dem. Smør burgerbollerne med mayonnaise og læg dem sammen om de lune kyllingefileter, sprød kyllingebacon og de øvrige ingredienser. Servér straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.