Steg bacontern sprøde og blend i småstykker. Pisk sammen med æggeblommer, sennep og hvidvinseddike i 1-2 minutter. Tilsæt olien i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens.
TIP: Tilsæt lidt vand hvis mayonnaisen er ved at skille.
Riv osten fint og fordel den i 10 cirkler på bageplader med bagepapir. Cirklerne skal passe til brødenes størrelse. Bag i ovn ved 150 °C i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Kog eddike, sukker, salt, peber og vand op. Tilsæt hyben, chili, løg og sennepspulver og lad det koge i ca. 5 minutter ved svag varme, til konsistensen er fast.
Steg burgerbøffer efter anvisning og smelt Gammel Knas herpå. Lun brødene og steg porto bello svampe. Saml burgerne og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.