Fremgangsmetode

Udskriv

Bacon-mayonnaise

Steg bacontern sprøde og blend i småstykker. Pisk sammen med æggeblommer, sennep og hvidvinseddike i 1-2 minutter. Tilsæt olien i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens.

TIP: Tilsæt lidt vand hvis mayonnaisen er ved at skille.

Sprøde osteflager

Riv osten fint og fordel den i 10 cirkler på bageplader med bagepapir. Cirklerne skal passe til brødenes størrelse. Bag i ovn ved 150 °C i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Hybenpickles

Kog eddike, sukker, salt, peber og vand op. Tilsæt hyben, chili, løg og sennepspulver og lad det koge i ca. 5 minutter ved svag varme, til konsistensen er fast.

Saml burgeren

Steg burgerbøffer efter anvisning og smelt Gammel Knas herpå. Lun brødene og steg porto bello svampe. Saml burgerne og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bacon-mayonnaise

Sprøde osteflager

Hybenpickles

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.