Rist hasselnødder, og hak dem bagefter.
Skær broccoli og selleri i tynde skiver på et mandolinjern og læg i isvand.
Skær æbler i små tern.
Lav en marinade af de hakkede hasselnødder, æbletern samt nøddeolie og æbleeddike og smag til med salt og peber.
Afdryp selleri og broccoli godt og vend i hasselnøddemarinaden anret skinken over salaten og drys med brøndkarse.
Hvis du ikke er til hasselnødder, kan man bruge mandler i stedet.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.