Tilbered ribbensstegen efter anvisning. Lad stegen hvile og køle ned i 25 minutter og skær den i tynde skiver. Skær squash og radiser tyndt på et mandolinjern. Snit bladsellerien i tynde skiver og pak choi i mindre stykker. Blend alle ingredienserne til spinatpandekagerne til en glat pandekagedej. Smag dejen til med salt og peber.
Tilbered pandekagerne på en "non stick"-pande ved medium varme og bag dem på begge sider uden de tager farve. Fordel squash, radiser, bladselleri og pak choi i passende take away emballage eller skål. Anret yderlig med guacamole og en spinatpandekage i hver og drys med ristede sesamfrø. Servér med sød chilisauce i lille bøtte eller skål ved siden af.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.