Fremgangsmetode

Udskriv

Kog kartoffeltern møre i vand i ca. 15 – 20 min. Hæld vandet grundigt fra gryden og lad kartofler dampe af i gryden i ca. 2 min. Mos kartoflerne grundigt, gerne med en kartoffelpresser. Varm mælk, smør og fløde i en gryde og tilsæt det kartoffelpuréen. Smag til med salt og lidt hvidpeber. Hold puréen varm i gryden.

Varm olien til æbleskyen i en gryde. Tilsæt skalotteløg og sautér til de er blanke. Hæld hvidvin, æbleeddike og æblemost på og reducér til halvdelen er tilbage. Hæld hønsebouillon på og kog skyen godt igennem. Jævn evt. med lidt maizena. Pisk til sidst koldt smør i skyen.

Kom smør og sukker i en pande og lad det smelte til det er gyldent. Vend rosmarin og æbler i sukkeret og vend dem med karamellen. Rist blodpølseskiverne i smør og server med karamelliserede æbler, pure´ og æblesky. Pynt med frisk hakket persille.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kartoffelpuré

Karamelliserede æbler

Æblesky

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.