Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

Kom de 2 slags sennep og flydende honning i en skål. Tilsæt æbleeddike og pisk det sammen til en ensartet konsistens. Hæld olivenolie i lidt efter lidt. Fortsæt til alt olie er brugt og smag til med salt og peber.

Halvér de kogte kartofler. Kom dem i en skål og vend dem med sennepsdressingen. Lad det gerne stå på køl og trække. Smag lidt til. Skær kæmpe kapers i skiver og hak krydderurterne. Vend dem i kartoffelsalaten sammen med sennepskornene.

Steg grillkøllerne ved at følge anvisningen på emballagen. 

Grill brødet lige inden servering.

Servér de lune BBQ grillkøller med kartoffelsalat og grillet baguette.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sennepsdressing

Kartoffelsalat

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.