Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

  1. Rul butterdejene ud og drys med rosmarin og cayennepeber. 
  2. Del hver butterdej i 10 og læg baconskiverne på. 
  3. Vrid butterdejen sammen med baconen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med farinsukker. 
  4. Bag dem i ovn ved 200 °C i ca. 10-15 minutter, indtil de er sprøde og har pæn farve. 

Servér dine bacon straws med lidt ekstra rosmarin og nyd!

Tip

Drys lidt parmesan over, inden du bager dem i ovnen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.