Torskeloins deles i to. Det ene stykke lægges på en smurt bradepande og krydres let med salt og peber. Bag i ovn ved 160 °C i ca. 8 minutter.
Det andet stykke vendes i pankomel, rosmarin og frysetørrede kirsebær, som er blendet let sammen. Steg ved lav varme i ca. 3 minutter på hver side.
De yderste blade fjernes fra kålen. Del den i kvarte på langs og kog i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter. Tag op og dryp af.
Kog skalotteløg sammen med eddike og hvidvin. Tilsæt fiskefond og kog 1/3 ind. Tilsæt fløde, friskhakket estragon og kog til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Anret den varme spidskål på en tallerken. Riv citronskal og parmesan ud over kålen og drys med finthakket kørvel. Placér torskestykkerne ved siden af, og hæld saucen ved.
Pynt med rejer.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.