Skræl den nederste fjerdedel af de grønne asparges og skær dem i skiver diagonalt. Optø rejerne og vend dem med knust hvidløg, asparges, fintsnittet rødløg, grofthakket dild og finthakket chili, smag til med salt og peber.
Drys lidt salt og peber på de rullede, optøede rødspætter og damp dem i ovn 10-12 min. ved 100°C.
Steg de frosne panerede rødspættefileter i olie på pande 4-5 min. på hver side.
Server stjerneskuddet som “byg selv”. Et fad med de to slags fisk, en kurv med brød, en skål med de marinerede rejer, en skål med citronbåde, samt en skål med stenbiderrogn.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.