Kog æggene i 8 min., pil dem og skær dem i kvarte.
Varm fiskene i ovnen i ca. 12-15 min. ved 200 °C.
Rist brødet gyldent i ovnen eller på en pande.
Bland 1 dl kaperslage med sennep og olie og pisk blandingen grundigt, så den samler sig. Smag til med salt og peber.
Skyl romainesalaten, skær den i grove stykker og fordel den på det ristede brød.
Læg fiskene på og fordel kapers, kvarte æg, røget laks i tern og stenbiderrogn ovenpå. Server med dressingen. Pynt evt. med dild og citronbåde.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.