Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stave, vend dem med olie, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn i 15 min. ved 200 °C.
Kør torsken med karry, soja, æg og 2 tsk. fint salt til en fars på foodprocessor i ca. 3 min. Tag farsen op og sæt den på køl.
Tag krabbekødet ud. Det gøres nemmest ved at klippe krabben op og skrabe kødet ud.
Pres kødet en anelse, for at få lidt af vandet fra. Rør kødet i farsen og form til 10 crab cakes. Steg dem på en pande i olie i ca. 5 min. på hver side.
Flæk, udsten og skræl avocadoerne, mos dem med et piske-ris og rør dem med limesaft, knust hvidløg og finthakket rødløg. Smag til med salt og peber.
Varm evt. burgerbollerne og saml burgerne med guacamole og crab cakes. Server med de varme rodfrugter og harissa.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.