Æblerne skæres i tern og vendes med citronsaft, finthakkede rødløg, knust hvidløg, finthakket persille og sesamfrø. Smag til med salt og peber. Fetaen brækkes i mindre stykker og vendes i til sidst.
Limesaft og akaciehonning røres sammen. Chili, rosmarin og timian hakkes fint og tilsættes. Juicen smages til med salt og opbevares på køl til servering.
De frosne skrubber tilberedes som anvist på emballagen.
Server straks med æblesalaten og limejuce til fisken.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.