Fremgangsmetode

Udskriv

Skær løget i både. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde under omrøring. Lad blandingen køle lidt af, tilsæt løg og lad det trække på køl. Kan med fordel gøres dagen i forvejen.

Snit spidskålet og skær gulerødderne i strimler, brug evt. en mandolin. Vend dem med yoghurt og sennep og smag til med salt og peber.

Varm goujonerne i en 200°C forvarmet ovn i 15 til 20 minutter, eller steg dem på en pande i 4 minutter på hver side ved middel varme.

Snit drueagurkerne fint og tag rødløgene op af lagen.

Varm pølsebrødene og fordel fisk, coleslaw, løg og drueagurker i.

Serveres straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.