Skær løget i både. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde under omrøring. Lad blandingen køle lidt af, tilsæt løg og lad det trække på køl. Kan med fordel gøres dagen i forvejen.
Snit spidskålet og skær gulerødderne i strimler, brug evt. en mandolin. Vend dem med yoghurt og sennep og smag til med salt og peber.
Varm goujonerne i en 200°C forvarmet ovn i 15 til 20 minutter, eller steg dem på en pande i 4 minutter på hver side ved middel varme.
Snit drueagurkerne fint og tag rødløgene op af lagen.
Varm pølsebrødene og fordel fisk, coleslaw, løg og drueagurker i.
Serveres straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.