Skær alle grøntsagerne tyndt ud på mandolinjern eller pålægsmaskine, og læg dem i koldt vand for at gøre dem ekstra sprøde.
Rist karryen let på en hed pande og tilsæt olien, lad det trække kort og sigt karryen fra. Dryp grøntsagerne godt af og vend dem med karryolien og kapers. Placer blandingen i et fad.
Steg fileterne efter anvisningen.
Placer de lune fileter ovenpå “remouladen” og pynt med masser af dild og persille. Serveres med ristet rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.