Fremgangsmetode

Udskriv

Skær alle grøntsagerne tyndt ud på mandolinjern eller pålægsmaskine, og læg dem i koldt vand for at gøre dem ekstra sprøde.

Rist karryen let på en hed pande og tilsæt olien, lad det trække kort og sigt karryen fra. Dryp grøntsagerne godt af og vend dem med karryolien og kapers. Placer blandingen i et fad.

Steg fileterne efter anvisningen.

Placer de lune fileter ovenpå “remouladen” og pynt med masser af dild og persille. Serveres med ristet rugbrød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.