De frosne skrubber lægges på en bageplade med bagepapir og tilberedes i ovn efter anvisning på emballagen.
Kartoflerne vaskes og koges i vand tilsat 1½ spsk. salt i ca. 10-15 minutter (indtil de stadig er faste, men har bid). Vandet hældes fra kartoflerne og afkøles.
Bladselleri og radiser vaskes. Bladselleri snittes i lange strimler med en kartoffelskræller og radiserne skæres i tynde skiver. Rødløget hakkes i tynde både og krydderurterne hakkes groft.
Saften fra 1 citron presses i en skål og røres jævn med 1 spsk. dijonnaise. Derefter tilsættes olien under kraftig omrøring. Smag til med friskkværnet peber og lidt salt. De kolde kartofler vendes med dressing og de andre ingredienser.
Fennikel vaskes og snittes i tynde skriver. Vendes med citron og nigellafrø.
Skrubberne serveres med kartoffelsalaten og fennikelsalat. Pynt evt. med lidt dild og lime.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.