Fremgangsmetode

Udskriv

Rødløg skæres i både. Eddike og sukker gives et let opkog. Hæld blandingen over løgene og stil til afkøling.

Kartoflerne vaskes og koges i vand tilsat 1 ½ spsk. salt i ca. 10-15 minutter (til de stadig er faste med bid). Vandet hældes fra og kartoflerne afkøles.

Den grundigt vaskede persille blendes med olie, citronsaft og –skal, til olien er grøn. Smag til med salt og peber.

Rødspætterne tilberedes efter anvisning på emballagen.

De kolde kartofler og grøntsagerne vendes med persilleolien.

Rødspætterne serveres med den sprøde kartoffelsalat og de syltede rødløg. Server med groft brød og pynt evt. brøndkarse.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.