Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne rødspætter tilberedes efter anvisning på emballagen.

Perlespelten koges i 3 liter vand tilsat 1½ spsk. salt i ca. 20-25 minutter. Vandet hældes fra og perlespelten afkøles.

Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Forårsløg, rød peber og grønne asparges vaskes. Asparges skæres i skrå, tynde skiver, rød peber snittes i tynde stænger og forårsløg snittes fint. De kolde perlespelt vendes med grøntsagerne, og mozzarella-kuglerne tilsættes.

Vask og hak korianderen. Vend med creme fraiche, citronsaft og karry og smag til med salt og peber.   

Rødspætterne serveres med perlespeltsalat og karry/koriander-dressing. Pynt evt. med hakket persille og citron.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.