Fremgangsmetode

Udskriv

100 g grønkål lægges på en bradepande, dryppes med olie og bages i ovnen ved 180 grader i ca. 18 minutter, til det er sprødt. Den resterende grønkål kommes i en gryde med letsaltet, kogende vand i ca. 15 sekunder. Tag op og læg det i en skål med koldt vand.

Skorzonerrødder skrælles, skæres i skrå skiver og ristes på en pande med smør, til de er gyldne. Smag til med salt og peber.

Tilbered rødspættefileterne som anvist på emballagen.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let gyldne. Tag derefter fra varmen og tilsæt kapers, appelsinsaft og skal og olivenolie. Blend så det stadig har en grov konsistens. Når pestoen er lun, tilsættes den finthakkede basilikum.

Fordel den kogte kål på brødet og kom rødspætten ovenpå. Pynt med ristede skorzonerrødder, den sprøde grønkål, stenbiderrogn, rejer og dildkviste. Servér med appelsinpesto.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Appelsinpesto

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.