Vask kartoflerne og skær dem til grove pommes frites. Vend dem med olie, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200°C.
Bag de 20 nuggets i ca. 18 min. ved 185°C. Sæt de færdigebagte nugges på et lille træspyd to og to.
Smag creme fraichen til med knust hvidløg, hakket estragon, salt og peber.
Vend kartoflerne med grofthakket timian og server straks med de varme nuggets og dip.
Du kan også tilberede Jala’Pesco Nuggets i frituren i ca. 9 min. ved 165°C.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.