Fremgangsmetode

Udskriv

Kog eddiken op med sukker og vand.

Skær rødløgene i både og hæld den varme lage over, lad dem trække på køl minimum 30 min.

Rør pickles med remoulade og revet blomkål, smag til med salt og peber.

Smør brødet med smør, anret det med salat, fiskefileter og remoulade.

Pynt med karse og rødløg og server straks.

Tip

Alternativt kan filetterne lunes inden servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.