Mini isingfilet med æblesalat og frisk peberrod

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 skiver Isingfilet færdigstegt 40-60 gr MSC optøede
  • 10 skiver rugbrød
  • 40 g smør
  • 3 æble
  • 1 rødløg
  • 1 lime
  • 10 stilke bredbladet persille
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stk store modne avocado (kan udelades)
  • 0,5 bk mizuna
  • 50 g frisk peberrod
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Skær æblerne i tern og vend dem med fintsnittet rødløg, limesaft, hakket persille og knust hvidløg, smag til med salt og peber.

Smør brødet med smør, anret det med avocadoskiver, mizuna, fiskefileter og æblesalat.

Pynt med høvlet peberrod og server straks.

Tip

Alternativt kan filetterne lunes inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.