Krydr de 5 torskeloins med salt og peber og bag dem i ovnen i 6-7 min. ved 180 °C. Halvér loins inden servering.
Kog pastaen som anvist på emballagen og vend den med sataysaucen.
Fordel pastaen på 10 små tallerkener og læg de varme fisk på.
Drys med peanuts og grofthakket koriander og server straks.
Blend usaltede peanuts med syltede jalapeños, kokosmælk, tomatpure, hvidløg, citronsaft, oyster sauce og soyasauce.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.