Broccolien skæres i grove buketter. 10 buketter snittes fint på mandolin og lægges i isvand.
Resten dampes ved svag varme i bouillon, til de er møre - ca. 10 min. Buketterne blendes og puréen smages til med revet muskat, salt og peber. Puréen varmes inden servering eller holdes lun.
Risene koges som anvist og vendes med karry, soyasauce, citronolie, finthakket chili og knust hvidløg.
De frosne skrubber tilberedes efter anvisning på emballagen. Skrubberne tages ud, når der er 3-5 minutter tilbage, og drysses med finthakket rosmarin og timian. Bages derefter færdig med urterne på.
Server straks med broccoliflager, puré og karryris.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.