Skær fisken i passende størrelser. Læg dem i en form og fordel de strimlede porrer over. Bag i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 °C.
Steg æbler, løg og karry let i olie. Tilsæt kokosmælk, vand og limeblade. Kog op, tilsæt Maizena og smag til med salt.
Til kartoffelmosen koges kartoflerne. Pisk kartoflerne med mælk og olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Server fisken med saucen og kartoffelmos.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.